BURSA / KARACABEY - Karacabey Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu

“Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu”  Projesi Etkinlikleri

Tarihi Fotoğraf Galerisi Gezisi

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılı okul spor faaliyetleri kapsamında okullar arası bocce branşında küçük kız ve yıldız erkek takımı ilçemizde 2. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz tanıtım günleri kapsamında ilçemizde bulanan ilkokullara  ziyaretler  düzenlendi. Okulumuzla ilgili tanıtım videosu izletilip, okulumuz hakkında bilgiler verildi. Öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Okul tanıtımı kapsamında ziyaret edilen okullar:

1- Cumhuriyet İlkokulu

2- Murat Hüdavendigar  İlkokulu

3- Hacı Ahmediye Onur İlkokulu

4- Şehit Bahadır Tayfur İlkokulu

5- Atatürk İlkokulu

6- Ömer Matlı İlkokulu

May

KTA kapsamında okulumuz Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulunda İngilizce öğretmenlerimiz Birgül YAVAŞ, Gülhan DEVECİ ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz Pakize KABA ERGÜN, Aysel PULAT, Ünzile İMAMOĞLU tarafından E-okul, Mebbis, EBA Uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimiokulları.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr siteleri incelendi. Bu siteler sınıflarda öğrencilere tanıtılarak içerikleri hakkında bilgi verildi. Zengin içerikli bu sitelerin derslerde kullanılmasının faydalı olacağı kanaatine varıldı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı.

Ekm

Bartın'ın Amasra ilçesinde meydana gelen maden ocağı patlamasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz.Ailelerine ve yakınlarına Allah'tan sabır diliyoruz.